16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28            
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 03 лютого 2022

    Фахівці відділу контролю в насінництві та розсадництві управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби  у Волинський області надають рекомендації щодо зберігання насіння. Законом України «Про насіння та садивний матеріал» встановлено, що суб’єкти насінництва та розсадництва зобов’язані дотримуватися певних норм і правил.

    Отримали позитивний тест на COVID-19? Міністерство охорони здоров'я України підготувало поради для захисту від інфікування людей, з якими живете. Насамперед слід тримати дистанцію, носити маску, мити руки з милом, провітрювати кімнати. А також вакцинуйтесь! Вказані поради стануть також в нагоді у ситуації, коли ви доглядаєте за хворим на COVID-19 із вираженими симптомами. Зазначених рекомендацій варто дотримуватись у випадку, якщо проживаєте із людиною, яка отримала позитивний тест, але переносить хворобу безсимптомно. 

    Харчові продукти складають основу нашого життя. Аби ми раділи життю, сільгосппідприємства тяжко працюють, вирощуючи врожаї, які перетворюються на здорові та смачні продукти харчування. Але одержання цих урожаїв неможливе без внесення  пестицидів. Пестициди є тими хімічними речовинами, які піддаються найбільш ретельному контролю в світі.

    3 лютого, у перший четвер місяця, за започаткованою командиром 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого  Олександром Охріменком традицією, відбулось вшанування пам’яті військовослужбовців, які віддали життя, захищаючи Україну на східних рубежах. Участь у скорботному заході взяли заступники голови райдержадміністрації Віктор Фіщук та Андрій Сторонський, голова райради Віктор Хиць, секретар міськради Іван Юхимюк, працівники перелічених владних установ.

    Всього рік - які результати! ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО крокує Волинською областю завдяки програмі Президента України. Команда Волинської області у 2021 році реалізувала будівництво і реконструкцію 24 об’єктів. Серед них: медичні та освітні заклади, оновлені культурні центри. Збудовано та відремонтовано 253 км доріг державного значення та 149 км місцевих доріг. ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО - це не лише про будівництво, це про новий рівень життя громадян!

    Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського Велике будівництво в області 2021 року реконструювали 3 приймальні відділення екстреної медичної допомоги та 13 амбулаторій. Про це повідомив голова ОДА Юрій Погуляйко на своїй сторінці у фейсбуці. 

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua