16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 17 червня 2022

    17 червня урочистості з нагоди прийдешнього Дня медичного працівника відбулись у КНП "Іваничівська багатопрофільна лікарня". Участь у них взяв заступник начальника Володимир-Волинської районної військової адміністрації Андрій Сторонський. Він привітав персонал лікувального закладу та побажав подальшого професійного зростання, добробуту і достатку в родинах, опттмізму і мужності подолати чергове важке випробування, яке випало на долю нашої держави.

    Щороку Фонд соціального страхування України забезпечує тисячі працюючих українців реабілітаційним лікуванням після перенесених важких захворювань і травм, а потерпілих на виробництві – санаторно-курортним лікуванням. Однак через повномасштабне вторгнення росії ФССУ був вимушений призупинити направлення працівників та потерпілих до санаторно-курортних закладів, більшість з яких прихистили у своїх стінах евакуйованих українців. Водночас, потреба у реабілітації після складних патологій є нагальною.

    17 червня, з нагоди прийдешнього Дня медичного працівника, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та міський голова Нововолинська Борис Карпус привітали з професійним святом медичних працівників  Нововолинської міської лікарні  (директор Олег Шипелик). Окрім індивідуальних нагород, колективу була вручена також висоа відзнака – згідно з фінансовими показниками за офіційними даними держстатистики заклад отримав статус «Вибір країни 2021».

    European Commission рекомендує надати Україні статус кандидата на членство в Європейському Союзі! Про це повідомила на пресконференції Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн. «Ми рекомендуємо надати Україні статус кандидата, розуміючи, що країна проведе низку важливих реформ. Україна чітко продемонструвала прагнення жити за європейськими цінностями та стандартами. І розпочала перед війною шлях до ЄС», — наголосила Урсула фон дер Ляєн на своїй сторінці у Твіттері.

    17 червня, напередодні Дня медичного працівника, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та міський голова Ігор Пальонка привітали з прийдешнім професійним святом медиків Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання та Центру первинної медичної допомоги. У цей день людям в білих халатах від представників влади линули тільки найщиріші слова вдячності за їхню самовіддану працю, професійність, невичерпне бажання попри всі труднощі  і негаразди рятувати і берегти життя і здоров’я громадян.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua