19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>До загального фонду місцевих бюджетів області надійшло понад 2,4 млрд грн власних доходів
    Понеділок, 09 жовтня 2017 15:59

    До загального фонду місцевих бюджетів області надійшло понад 2,4 млрд грн власних доходів

    Відтак, підводячи підсумки виконання на території області держбюджету за 9 місяців директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк зазначив, що до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло понад 2,4 млрд грн власних доходів, що становить 108 % до запланованого на 9 місяців поточного року. Це на 589,5 млн грн або на 32,4 % більше, ніж за відповідний період минулого року. Позитивна динаміка надходжень зберігається як в обласному, так і в усіх зведених бюджетах міст, районів і об’єднаних територіальних громад. В той же час, на 106,4 % забезпечено надходження до загального фонду обласного бюджету, понад план залучено 24,5 млн гривень.

    Також зі слів Ігоря Миколайовича стало відомо, що фінансовий ресурс субвенції місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2017 році становить 84,2 млн грн.  Окрім того, очікують додатковий обсяг цієї субвенції у сумі 45 млн грн, виділений Кабміном на реконструкцію Волинського обласного перинатального центру. 

    – За 9  місяців цього року з цих коштів перераховано лише 11 мільйонів гривень. Кошти цільових субвенцій перераховуються місцевим бюджетам області відповідно до заявок місцевих фінансових органів. Станом на 4 жовтня 2017 року місцевими державними адміністраціями не надано пропозицій щодо перерахування коштів на суму 13,9 млн гривень.  На останній сесії обласної ради місцевим бюджетам області для вирішення питань соціально-економічного розвитку територій, підтримки соціальної інфраструктури виділено 7,9 млн гривень. За видатками, включеними до бюджету на останній сесії, перераховано лише 330 тисяч гривень субвенції, – зазначив Ігор Никитюк.

    Заступник начальника Волинської митниці ДФС в області Василь Герман розповів, що перевиконання показників митниці за січень-вересень 2017 року становить 1,3 млрд грн, зокрема, за серпень – 157 млн грн, за вересень – 166 млн грн. 

    - За вісім місяців митниця спрямувала 496,8 млн грн на ремонт та реконструкцію доріг області. У серпні надійшло 17,8 млн грн на реконструкцію доріг, - зазначив Василь Миколайович. 

    Також у рамках оперативної наради обговорили пропозиції щодо змін у структурі департаменту інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації у зв'язку зі змінами в законодавстві у сфері управління доріг, які вступають у дію із початку нового року.

    Відтак, після організації до департаменту ввійде ще один структурний підрозділ - управління економіки та фінансів. Тепер, департамент складатиметься із управління транспорту та інфраструктури, управлінь економіки та капітального будівництва, а також сектору туризму.

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації
     
     

    Переглядів 4259
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua