19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Для забезпечення охорони державного кордону виставлено 1889 спільних нарядів прикордонників та членів громадських формувань
    Середа, 20 грудня 2017 16:52

    Для забезпечення охорони державного кордону виставлено 1889 спільних нарядів прикордонників та членів громадських формувань

    В умовах складної суспільно-політичної ситуації в державі, проведення антитерористичної операції в межах луганської та Донецької областей прикордонникам  вдалося забезпечити належний рівень протистояння організованій протиправній діяльності на державному кордоні. Значний внесок щодо вчасного інформування про підготовку до здійснення правопорушень на кордоні та оперативного реагування підрозділів на зміни в обстановці забезпечили дільничні інспектори прикордонної служби.

    Саме підсумки їх роботи  та роботи громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону, що здійснюють свою діяльність в межах Володимир-Волинського району, підводили сьогодні, 20 грудня 2017 року, на загальних зборах, що відбулися на базі відділу прикордонної служби «Пархоменкове» Львівського прикордонного загону.

    У зборах взяли участь голова райдержадміністрації Наталія Василець, голова районної ради Роман Гук, перший заступник начальника Львівського прикордонного загону – начальник штабу підполковник Ігор Римарчук, начальники відділів прикордонної служби «Пархоменкове», «Коритниця», «Амбуків» та «Морозовичі», начальники відділень дільничних інспекторів прикордонної служби та керівники громадських формувань.

    Основна увага присутніх була закцентована на результатах оперативно-службової діяльності ДІПС за 2017 рік, опрацюванні та погоджені спільних заходів щодо активізації участі громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону, в забезпеченні правопорядку  в прикордонних районах.

    - За звітний період державними інспекторами прикордонної служби здобуто 42 інформації, що впливають на охорону державного кордону, - зазначив у розмові перший заступник начальника Львівського прикордонного загону – начальник штабу підполковник Ігор Римарчук. – У 31 випадку завдяки реалізації отриманої інформації припинено порушення законодавства України з прикордонних питань.

    Відтак, державними інспекторами, за словами Ігоря Івановича, особисто виявлено та затримано цьогоріч 3 нелегальних мігранти, 14 громадян України, які порушили правила прикордонного режиму ДКУ. Виявлено понад 80 ящиків цигарок, що були підготовані для переміщення поза пунктами пропуску до Республіки Польща на загальну суму понад 500 тис.грн.

    У співпраці з інспекторами прикордонної служби силами підрозділів охорони державного кордону виявлено та затримано 9 нелегальних мігрантів та 3 українців за спробу порушення державного кордону, 4 українців – за порушення правил прикордонного режиму.

    Не оминули увагою і згутовану та відпрацьовану роботу прикордонників та членів громадських формувань. Протягом року в інтересах забезпечення охорони державного кордону в межах Львівської та Волинської областей виставлено 1889 спільних нарядів. За результатами їх дій затримано 5 порушників законодавства України з прикордонних питань.

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

    Переглядів 3986
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua