Версія для друку
Середа, 27 червня 2018 15:30

Пенсійний фонд України запровадив сучасний механізм інформування громадян за допомогою СМС-повідомлень

Володимир-Волинське об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє, що Пенсійний фонд України запровадив сучасний механізм інформування громадян за допомогою СМС-повідомлень.

Новий онлайн-сервіс дозволяє одержувати інформаційні розсилки такої тематики:

– про реєстрацію в системі СМС-інформування;

– про результати розгляду звернень за призначенням пенсії;

– про результати розгляду звернень за перерахунком пенсій;

– про результати розгляду звернень за поновленням виплати пенсії;

– про результати розгляду звернень про припинення виплати пенсії;

– про результати розгляду звернень про необхідність звернення до Пенсійного фонду України для підтвердження даних про особу;

– про утримання з пенсійної виплати;

– про сплату страхових внесків.

Активувати послугу смс-інформування можна двома шляхами:

– перший – особисто звернутися до відділу обслуговування громадян Володимир-Волинського об’єднаного  управлінь Пенсійного фонду і надати відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання смс-повідомлень від пенсійної служби;

– другий – за допомогою електронного цифрового підпису увійти до особистого кабінету на веб–порталі електронних послуг Пенсійного фонду України в розділі “Налаштування” і, відкривши вкладку «Дистанційне інформування», поставити позначку навпроти тексту “Надаю згоду на отримання інформації від ПФУ на номер мого мобільного телефону”.

Ставши користувачем електронних послуг веб-порталу Пенсійного фонду України, матимете доступ до даних, які містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, володіти інформацією щодо пенсійного забезпечення та сплачених страхових внесків.

Реєстрація на веб-порталі здійснюється лише один раз. Надалі доступ до електронних послуг, які передбачають персоналізований доступ (одержання виписок, надсилання запитів, скарг, запис на прийом тощо), здійснюється після авторизації на Веб-порталі.

Володимир-Волинське об’єднане управління Пенсійного фонду України

Переглядів 4050