Версія для друку
Вівторок, 17 серпня 2021 09:12

Від пекаря до водія: хлібозавод потребує працівників!

Провідна фахівчиня з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Ірина Панасюк відвідала ТзОВ "Володимир-Волинський хлібозавод", з яким налагоджена тісна співпраця впродовж 20 років. Зустріч відбулась за участі начальниці відділу кадрів Наталії Романюк.

У ході зустрічі було обговорено участь представників підприємства у Всеобласному Дні кар'єри. Обговорено формат, у якому роботодавець буде презентувати свою потребу у кваліфікованих працівниках. Зокрема, пекаря-майстра, інженера з охорони праці, слюсара з ремонту колісних транспортних засобів та водія автотранспортних засобів.

Також, під час спілкування, Наталія Романюк більш конкретно проговорила про вимоги, які ставляться до претендетнів на посаду водія автотранспортних засобів (наявність власного авто необов'язкова).

Надіємось, що така співпраця і надалі буде приносити позитивні результати шляхом задоволення потреб роботодавця та працевлаштування безробітних громадян.

Переглядів 3894