Версія для друку
П'ятниця, 12 листопада 2021 11:26

Відбулось чергове засідання районної призовної комісії

11 листопада перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков провів засідання районної призовної комісії, яке відбулось у районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. В засіданні взяли участь начальник РТЦК та СП, військовий комісар Руслан Яцій, начальник відділу молодіжної політики та спорту гуманітарного управління міськвиконкому Вячеслав Петрук, медичний директор ТМО Віталій Баюн, головний спеціаліст сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Андрій Томчук.

В ході роботи були напрацьовані механізми подальшої співпраці усіх служб та підрозділів, які причетні до проведення призову громадян на строкову службу, обгрунтована потреба залучення до цього процесу органів місцевого самоврядування – територіальних громад району. Обговорено також можливості взаємозаміни спеціалістів (психологів, освітян, медиків), які входять до складу районної призовної комісії.

Крім того, члени комісії детально розглянули справи призовників, здійснили підписання необхідних документів, адже попереду ще дві відправки на строкову службу в лавах Збройних Сил України юнаків із тергромад району в рамках осіннього призову.

Переглядів 4407

Галерея зображень