Версія для друку
Вівторок, 16 листопада 2021 11:18

З «Дією» простіше: громадян навчають користуватись електронними послугами

15 листопада голова райдержадміністрації Юрій Лобач відвідав центр інформації, де особисто взяв участь у консультуванні громадян з приводу можливостей отримання сертифікату про вакцинацію на порталі «Дія». Як повідомила консультантка центру – головна спеціалістка відділу цифрової трансформації РДА Наталія Католик, протягом дня люди звертаються з різноманітними питаннями та проханнями. Зокрема, цікавляться, чи можна із сертифікатом про одну дозу вакцини здійснювати міжобласні подорожі, чи підходить сертифікат, виданий за кордоном, для використання в Україні тощо. До слова, відповідь на обидва з цих питань – так!

До голови РДА Юрія Лобача звернулась жінка, яка не могла розібратись зі змістом сертифіката – як виявилось, їй автоматично «Дія» підтягнула довідку про перенесену коронавірусну хворобу, яка дійсна протягом 6 місяців. Також люди цікавились, яким чином зчитується сертифікат з телефона, протягом якого часу відбувається внесення даних про вакцинацію до системи Е-хелс, чи однаково придатні до використання електронні та паперові сертифікати. Усім запитувачам було надано вичерпні відповіді.

До уваги мешканців міста Володимира-Волинського: консультанти центру інформації працюють з 8.00 до 19.00 години у центрі масової вакцинації населення за адресою вул.Князя Василька, 4 (Культурно-мистецький центр)

Переглядів 3891