16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 05 листопада 2021

    Щорічно у першу неділю листопада відзначається професійне свято працівники соціальної сфери України. На плечі цих людей покладена дуже відповідальна робота – соціальна підтримка пенсіонерів, осіб з інвалідністю, малозабезпечених верств населення – тих, хто щодня потребує уваги, підтримки, турботи, а іноді й просто посмішки та доброго слова.  Переконаний, що лише люди з великим серцем та щирою душею, завжди готові прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію.

    На території Волинської області з 00 год. 00 хв. 8 листопада встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 листопада. По тому відбулось засідання такої ж обласної комісії, яку провів голова ОДА Юрій Погуляйко. У відеоселекторному режимі у роботі комісії взяли участь  представники РДА: заступник голови Андрій Стронський, начальник віддлу гуманітарної політики Роман Охріменко та головний спеціаліст сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохорнними органами Андрій Томчук. 

     

    На Волині дорожники завершують ремонтувати чергову ділянку автошляху М-19. Йдеться про її 7-кілометровий відтинок між селами Свидники та Переспа Ковельського району. На фото – шляховики додатково облаштовують відрізок дороги, що пролягає паралельно із відновленою трасою, аби мешканці села Свидники зручно діставалися до своїх домівок.

    Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян. Тут зібрана добірка послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави. Для того, щоб послуги ставали ще ближчими та простішими, користуйтесь платформою Дія.Центрів, де можна знайти найближчий Центр, залишити відгук, дізнатись робочі години, а також навчання для адміністраторів та робітників Центрів 			  </div>
			  
			  <div class=

    Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» по області уже 7 реконструйованих приймальних відділень. Просторі коридори, палати тимчасового перебування пацієнтів й інтенсивної терапії, протишокова операційна, розділений потік пацієнтів, кабінети ендоскопії, функціональної та ультразвукової діагностики та найсучасніша техніка. Таким після реконструкції стало відділення відділення екстреної медичної допомоги Луцької міської клінічної лікарні, на відкриття якого завітав голова ОДА Юрій Погуляйко та Луцький міський голова Ігор Поліщук.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua