26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Туристично-відпочинковий зліт обдарованої учнівської молоді Волині "Юність"
    Неділя, 26 червня 2016 13:57

    Туристично-відпочинковий зліт обдарованої учнівської молоді Волині "Юність"

       Під час роботи Зльоту 139 дітей зі шкіл району об’єдналися у п’ять загонів і мали можливість позмагатися між собою у багатьох видах спорту, попрацювати в майстер-класах різних жанрів, брали участь у насиченій конкурсній програмі. Учасники Зльоту навчилися ставити намети, готували їжу і костюми для Робінзонів, змагалися у метанні стріл в "Дартс", готували космічний макіяж, писали листи собі, коханим. А ще були конкурси незвичайної реклами, веселих відеокліпів, старі казочки на новий лад, участь у майстер-класі з "боді-арт", робота художньої майстерні. Ранкові зарядки, лінійки, звучання Гімну України у виконанні всіх учнів зльоту, перекличка девізами і піснями, конкурси на кращу емблему загону, патріотичної пісні, оформлення місця таборування, вечірня ватра, дискотеки з Олександром Клімчуком під зоряним небом, майстер-класи з вокалу, хореографії, образотворчого мистецтва, стрільба з лука, яку організував депутат районної ради Андрій Оніщук, святкове багаття, задушевні розмови у наметах, нові знайомства.
       Організаційний комітет відділу освіти, молоді та спорту,  педагоги районного Будинку школяра, спортивної школи, шкіл району, представники двох об’єднаних (Зимненської та Устилузької) територіальних громад забезпечували всі організаційні моменти життя  Зльоту. Щодня з учасниками таборування працювали 10 загонових вожатих -  студентів Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. Агатангела Кримського. Учасники Зльоту були забезпечені якісним і смачним  харчуванням, яке з любов’ю готували для них  кухарі НВК “ЗОШ І-ІІІ ст. -дитячий садок” с. Льотниче.

       Непомітно промайнуло 5 днів.  На урочистій лінійці закриття ІІ-го районного туристично-відпочинкового зльоту обдарованої учнівської молоді Волині "Юність" учасників привітали: голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець,  начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, депутат районної ради, голова бюджетної комісії Андрій Оніщук та помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокач. Переможці Зльоту,  загальноосвітні школи сіл Березовичі, Микуличі, Галинівка, отримали грошові нагороди від народного депутата України Ігоря Гузя. Подвійним це свято стало для Романа Цаля з четвертого загону “Євродіти”, йому виповнилося 16 років. Для нього голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець приготувала особливий подарунок. На згадку всі учасники наметового містечка отримали грамоти та сувеніри.

        Зліт відбувся завдяки сприянню Володимир-Волинської районної державної адміністрації та районної ради,  спонсорській допомозі  Руслана Кротача, Юрія Михальця, Петра Козлюка, Володимира Бориса, Сергія та Миколи Юнаків. Щира подяка Володимир-Волинському ТМО за якісне надання медичної допомоги та відділенню  поліції за  охорону громадського порядку.

        Роз’їхалися по домівках загони. Лишилися теплі спогади і надія на нові зустрічі.

     

    Переглядів 2621
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua