19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Оперативна нарада у голови райдержадміністрації
    Понеділок, 29 січня 2018 15:31

    Оперативна нарада у голови райдержадміністрації

    Сьогодні, 29 січня 2018 року відбулась оперативна нарада у голови райдержадміністрації Наталії Василець, на якій розглядалися звіти про роботу Володимир-Волинського районного відділу управління Державної міграційної служби України у Волинській області та про роботу комунального підприємства “Володимир-Волинський районпроект” за 2017 рік.

    Директор комунального підприємства "Володимир–Волинський районпроект" Сохацька Мар'яна Віталіївна проінформувала, що установа утворена у 2001 році шляхом реорганізації госпрозрахункового проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро при архітекторі району і є його правонаступником. У своїй діяльності керується Законом України "Про регулювання містобудівної діяльності", Державними будівельними нормами України, наказами Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

    Основними напрямками діяльності підприємства є надання послуг у сфері містобудування та архітектури юридичним та фізичним особам, проектні роботи, пов’язані із створенням об’єктів архітектури, а саме  ескізні наміри забудови щодо нового будівництва або реконструкції індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових будинків, господарських будівель і споруд, підготовка містобудівного розрахунку для визначення інвестиційних намірів забудовника, проекти на будівництво реконструкцію житлових будинків та квартир та надання консультацій з питань містобудування, будівництва та земельних відносин.

    У 2017 році дохід від  реалізованих підприємством послуг становить 203 тис. 291 грн., що на 44 тис. 190 грн., або на 21 % більше ніж у 2016 році, та на 97 тис. 312 грн., або на 48 % більше ніж у 2015 році. Дохід КП "Володимир-Волинський районпроект" використовується для виплати зарплати та винагороди працівникам підприємства, для оплати податків та платежів до пенсійного фонду, на оплату матеріальних та операційних витрат, необхідних для забезпечення належного виконання робіт за основними напрямками діяльності підприємства.

    - Аналізуючи діяльність КП “Володимир-Волинський районпроект” за минулий 2017 рік можу сказати, що підприємство показало гарний результат. Дохід зріс, звіти в контролюючі органи подані вчасно і без зауважень, немає заборгованості з оплати праці та будь яких інших виплат. Нарікань від клієнтів, яким ми надавали послуги немає, тому вони часто рекомендують нас своїм знайомим, - зазначила Мар'яна Віталіївна.

    Начальник Володимир-Волинського відділу ДМС України у Волинській області Давидюк Віктор Степанович ознайомив присутніх з виконаною відділом роботою у 2017 році та про деталі, які необхідно знати при оформленні біометричних паспортів у 2018 році.

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

    Переглядів 4089
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua