17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2023 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28          
    Головна>Відомості про район >Історична довідка>Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 13 лютого 2023
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 13 лютого 2023

    13 лютого начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач провів робочу зустріч із начальником відділу забезпечення Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Сергієм Поліщуком, який перебував у Володимирському районі. В ході зустрічі були обговорені питання спільної діяльності установ в умовах правового режиму воєнного стану.

    Начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач привітав владику Матфея з нагоди особистого ювілею – 30-річчя священичої хіротонії та із возведенням у сан архієпископа. Очільник району наголосив на важливості діалогу церкви із суспільством, що проявляється в доброму наставництві людей, в роботі з різними соціальними верствами населення, в участі церкви в суспільному житті та в місіонерських і благодійних проектах.

    Володимирчан та гостей міста БО «Благодійний фонд «Проксен» запрошує на благодійний концерт гурту «Лізгунова». Захід відбудеться 25 лютого о 19:00 у Будинку Культури м.Володимир. Зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ. Ольга Лізгунова (LIZGUNOVA) – колишня солістка гурту “Скрябін” та лідерка гуртів Liz Gun та Liz Gun Lite, авторка та виконавиця. У програмі – пісні легендарного Кузьми. Квитки можна придбати за посиланням або в касах продажу: https://volodimir.karabas.com/ua/lizgunova-4

    Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах. Міністерство цифрової трансформації України ділиться добіркою сервісів Гіду з державних послуг із базового поводження з відходами та захисту від їхнього негативного впливу. Будьте свідомими, переходьте на еко-friendly технології та діліться інформацією з усіма, кому це буде корисно.

    13 лютого перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук провів чергове засідання протиепізоотичної комісії, яке було скликане терміново через виявлене у селі Острівок Зимнівської територіальної громади захворювання на сказ домашньої тварини. Як стало відомо від представників ветеринарної служби, господарі одного із обійсть 10 лютого помітили рани та пухлини на шиї власного кота.

    Постановою Володимирської районної територіальної виборчої комісії від 12.02.2023 №1 перейменовані територіальні виборчі комісії у зв’язку з перейменуванням району. Міським, селищним та сільским виборчим комісіям доручено вжити заходів для внесення відповідних змін до відомостей щодо них, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, виготовити нові печатки та вивіски комісій, а також поінформувати громадян про зміну їх назв у визначений цими комісіями спосіб.

    10 лютого начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач відвідав ЦНАП у Володимирі (вул.Устилузька, 17), в якому працюює рекрутингова група з набору добровольців до «Гвардії наступу». Керівник району поспілкувався із представниками Національної поліції України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби, які щодня консультують та надають інформацію про бригади, куди проводиться набір.

    10 лютого начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач спільно з підприємцем і волонтером Андрієм Приндою передали американські індивідуальні аптечки керівникам районного управління ДСНС України у Волинській області та 39-го зенітно-ракетного полку. До засобів, які призначені для надання першої медичної допомоги додається детальна ілюстрована інструкція.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua